Transportkonsulent Adam Jacoby er med sin forretningsidé pioneren indenfor Udstillingstransport.

Allerede tilbage i 80´erne kunne Adam Jacoby tilbyde sine kunder totalløsninger med transport, stand opbygning og tomgodsopbevaring til faste priser.

Konceptet er i dag stadigvæk det samme, dog forfinet og videreudviklet med afsæt i mere end 40 års erfaring.

Vi opererer i dag indenfor Messe & Udstillingstransport i hele Europa, og tilbyder endvidere udvikling af totalløsninger indenfor bygning af messestande og stand tilbehør.

I dag råder firmaet over in house faciliteter såsom egen snedker- og malerafdeling.

Udlejning af professionelt lys, rig og lydsystemer tilbydes endvidere til yderst konkurrencedygtige priser.

Fragt af stykgods & håndtering af specialtransporter finder i dag sted i EU, Norge & Schweiz, hvor vores store udvalg af egne biler og materiel, altid gør det muligt at tilbyde den optimale løsning til rette pris.

Vi svarer 24/7 og er altid til rådighed. Alle typer af opgaver udføres fleksibelt og løsningsorienteret.

Vores mangeårige erfaring og tårnhøje ambitionsniveau, sikrer at afviklingen sker professionelt, punktligt & effektivt, og altid til en yderst gennemskuelig og fair prissætning.

Vores moralske og etiske kompas fylder meget, både overfor vores kunder og vores ansatte. Vi tager derudover et stort socialt ansvar i rekrutteringen af vores medarbejdere, og samtlige medarbejdere er ansat efter dansk kodeks og på danske vilkår.

Vores kunder tæller både danske og skandinaviske virksomheder, og mange af disse er faste stamkunder, som vi har samarbejdet med i rigtigt mange år.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!